10170967 1404115079864562 3398100340918240302 n

İmpler

    En alt düzlemlerin tehlikeli şeytancıkları. Büyük iblisler kadar güçlü değillerdir ancak hızlı uçmaları ve seri bir şekilde ateş topçukları atmaları onları tehlikeli kılar. Boyları en fazla bir metre olsa da, hırçın ve pek çok kişiye zarar verebilecek doğal silahlara sahiptirler. Büyük iblisler üst düzlemlere çıkılması için geçilmesi gereken küçük delikleri kullanamadıkları için, bizzat eğittikleri impleri yüzeye yollarlar. Boynuzları, tırnakları ile de saldırı yapabilirler ancak, daha çok elleri ile yarattıkları ateş topçuklarını kurbana yöneltmekten hoşlanırlar. Ateş Tanrısı Jumapalo' nun yarattığı büyük iblisler tarafından oluşturulan bu yaratıkların dişileri yoktur ve ancak büyü ile çoğaltılabilirler.

Zar değerleri: 

(Uçtukları için yalnızca uzak mesafe silahları olan oyuncular saldırı yapabilir.) 

1-11 arası: İmp saldırıdan kaçar.

11-16 arası: İmp darbe alır.

16-20 arası: İmp ölümcül darbe alır.

Also on FANDOM

Random Wiki